Over Tegel Concept – Tegel Concept

Over Tegel Concept

KWALITEIT HOOG IN HET VAANDEL

Tegel Concept kan rekenen op een sterk team van interieurarchitecten, adviseurs-verkopers, magazijniers en aankopers.

Wij streven er voortdurend naar om kwaliteit te bieden, met oog voor de allernieuwste trends. Daarom worden al onze personeelsleden voortdurend verder opgeleid waardoor ze de markt door en door kennen.

Ze bezoeken heel wat binnen- en buitenlandse beurzen om te weten welke trends er leven en kiezen onze producten dan ook persoonlijk uit bij onze producenten in Italië.

ONZE REGELMATIG VERNIEUWDE TOONZALEN

HISTORIEK

 • 1992Start Tegel Concept

  Oprichters Ben Vanpee en Ingrid Verbist startten in 1992 met ’t Huldenbergs Tegelhuis, een 50 m² grote winkelruimte gelegen in het centrum van Huldenberg. Al snel diende er verhuisd te worden naar een groter pand in Huldenberg en werd er een extra magazijn in Overijse gehuurd.
 • 2003Verhuis naar Overijse

  In 2003 besloten Ben en Ingrid de vestiging in Huldenberg te sluiten en een gloednieuwe 1.300 m² grote toonzaal te openen in Overijse inclusief een even groot magazijn. Deze nieuwe winkel kreeg de naam Tegel Concept.
 • 2007Tegel Concept-toonzaal

  In 2007 kwam er een tweede Tegel Concept-toonzaal in Sint-Stevens-Woluwe en twee jaar later opende Tegel Discount in Overijse zijn deuren. Deze laatste vestiging biedt een budgetvriendelijk assortiment en richt zich vooral tot doe-het-zelvers.
 • 2013Sint-Martens-Latem

  En sinds 2013 is er ook het filiaal in Sint-Martens-Latem.
 • 2014Tegel Concept Solution

  Met Tegel Concept Solution (vroeger Tegel Discount) werd er in 2014 een nieuw concept uitgebouwd. Met een ruim assortiment heeft de nieuwe zaak voor ieder wat wils. Je vindt er een trendy en volledig gamma aan verlaagde prijzen.