Toebehoren – Tegel Concept

Toebehoren

TOEBEHOREN VAN DE HOOGSTE KWALITEIT

Tegel Concept staat steeds garant voor de hoogste kwaliteit. Dit geldt voor ons volledig tegelgamma maar ook voor onze producten en toebehoren die we verkopen en een degelijke en kwalitatieve plaatsing kunnen garanderen. Bekijk hieronder de producten waarvoor u bij ons terecht kan en die we ten zeerste aanraden.

ottochemie

Silicone

Voor het afkitten en verlijmen van onze producten met siliconen verdelen wij de producten van OTTO CHEMIE, al 130 jaar specialist op vlak van afdichtingskitten en lijmen met een uitmuntende reputatie in de bouw en de industrie.
logo-blanke

Afwerkingsprofielen

Voor de juiste voorbereiding en afwerking van uw vloeren bieden wij de producten aan van het Duitse Blanke, een bedrijf gespecialiseerd in afwerkingsprofielen, afdichting-, isolatie- en ontkoppelingssystemen alsook lineaire afvoersystemen.
logo-lux-elements

Bouwpanelen

Voor het plaatsen van badkamers vertrouwen wij op de producten van LUX Elements, een ervaren specialist in de productie van polystyreen hardschuim en afgeleiden ervan voor de markt van de bouw, het sanitair en de wellness.