Toebehoren

Tegel Concept staat steeds garant voor de hoogste kwaliteit. Dit geldt voor ons volledig tegelgamma maar ook voor onze producten en toebehoren die we verkopen en een degelijke en kwalitatieve plaatsing kunnen garanderen. Bekijk hieronder de producten waarvoor u bij ons terecht kan en die we ten zeerste aanraden.

Voegen en verlijmen

Voor het verlijmen en voegen van onze tegels verdelen wij de producten van het Belgische merk Omnicol, gespecialiseerd in het professioneel verlijmen van bouwmaterialen met sterke constructies en minimale voegen als resultaat.

Silicone

Voor het afkitten en verlijmen van onze producten met siliconen verdelen wij de producten van OTTO CHEMIE, al 130 jaar specialist op vlak van afdichtingskitten en lijmen met een uitmuntende reputatie in de bouw en de industrie.

Afwerkingsprofielen

Voor de juiste voorbereiding en afwerking van uw vloeren bieden wij de producten aan van het Duitse Blanke, een bedrijf gespecialiseerd in afwerkingsprofielen, afdichting-, isolatie- en ontkoppelingssystemen alsook lineaire afvoersystemen.

Onderhoudsproducten

Voor het reinigen van onze keramische en natuurstenen vertrouwen wij op de producten van Lithofin. Hun innoverende en professionele producten met unieke werking maken van dit merk een kwaliteitsbegrip op vlak van steenonderhoud.

Bouwpanelen

Voor het plaatsen van badkamers vertrouwen wij op de producten van LUX Elements, een ervaren specialist in de productie van polystyreen hardschuim en afgeleiden ervan voor de markt van de bouw, het sanitair en de wellness.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x